MCSE Esztergomi Helyi Csoport
 
Keresés: 
    
 
 
 
Főoldal
   
Impresszum Konvertálás PDF-formátumba  _ICON_SEP Nyomtatás _ICON_SEP  Elküldés emailben

{mosinfopop=disable}

A portál megtekintéséhez az Internet Explorer (5.5 illetve afeletti verziójú), vagy a Mozilla Firefox (1.0 vagy afeletti verziójú) böngészőket, valamint 1024x768-as képernyő-felbontást ajánlunk.

A portál tartalma nem kereskedelmi célra a forrás megjelölésével az alábbiak szerint ingyenesen felhasználható. A forrás megjelölése online formában a címoldalra, vagy az adott hír aloldalára mutató linkkel lehetséges, a linkben az alábbi szöveg feltüntetésével: "esztergom.mcse.hu - Magyar Csillagászati Egyesület", avagy röviden "esztergom.mcse.hu - MCSE". Forrás megjelölése nyomtatott sajtóban, televízióban, rádióban: "A Magyar Csillagászati Egyesület Esztergomi Helyi Csoportjának weboldala". Anyagaink üzleti célú átvétele, felhasználása csak a főszerkesztő jóváhagyása mellett történhet. Oldalunk elkészítésekor törekedtünk felhasználóink adatainak biztonságára, ezt rögzíti adatvédelmi nyilatkozatunk.

Az oldal szerkesztői:

  • Ez az e-mail cím védve van reklámlevelek ellen. Javascript-re van szüksége, hogy megnézze. — főszerkesztő
  • Ez az e-mail cím védve van reklámlevelek ellen. Javascript-re van szüksége, hogy megnézze. — portál, programozás, design

Az oldalt a Magyar Csillagászati Egyesület Esztergomi Helyi Csoportja üzemelteti.